Åpent 24/7 for medlemmer!

post@mtok.no

55 10 34 20

Trenere

daniel

Daniel Kronheim
Senterleder, personlig trener og idrettsmassør

479 51 948
daniel@mtok.no

Etter flere års med sykdom (IBS) fant Daniel ut hvor viktig, motiverende og helsefremmende det er med fysisk aktivitet. Kroppen ble sterkere og psyken fulgte etter. Kosthold og trening ble Daniels nye liv og han ønsket deretter å hjelpe andre og ikke bare seg selv.

Han utdannet seg derfor til Personlig Trener gjennom GoStudy og Høyskolen i Nesna, og ønsker å hjelpe deg med å bli den sterkeste versjonen av deg selv, både i kropp og sinn.

I tillegg til PT utdannelsen fra Nord Universitet har Daniel har også gjennomført følgende kurs:

Ernæring og trening for fettforbrenning basert på forskningsbasert kunnskap

 • Makronæringsstoffer
 • Balanse mellom kost og trening
 • Regulering av energiforbruk
 • Styrketrening for fettforbrenning
 • Styrketrening for øking av 1 rep max (1RM)

Rocktape – FMT + performance teip

 • Øking av mobilitet
 • Stabilitetsteip
 • Idrettsteiping for beste ytelse i sport
 • Redusering av enkelte smerter under huden

Daniel elsker å tilrettelegge trening, alle er forskjellige! Nye utfordringer tas med et stort smil!

Er ønsket å gå ned i fettprosent, opp i muskelmasse, bli sterkere eller øke din prestasjonsevne i hverdagen? Daniel jobber sammen med deg for å finne realistiske mål innen trening og kosthold.
Er du klar for og gå utenfor komfortsonen og bli den sterkeste versjonen av deg selv?

havard

Håvard Breistein
Fysioterapeut og prestasjonsfremjar

92098234
havard@bik.no

Håvard Breistein er fysioterapeut og kurs/ føredragsholdar med erfaring fra egen klinikk de siste 10 årene. Opptatt av aktiv rehabilitering, og er kurset i både Neurac og IMS.

Han har lang erfaring innen trening, 20 år som instruktør ved ulike treningssentre, og er for tida fagansvarlig og kursholder ved instruktørutdanningen ved Krønsj treningssenter i Oslo.

Håvard har sammen med Arild utviklet og drevet Activ Rehab. De var blant de første i Bergen til å tilby bedriftsretta trening og rehabilitering, i tillegg til Pausegym, Frisktrening og kursing av bedriften sine egne trimveiledere.

Profil nettsiden redigert

Karoline Harnes Mongstad
Personlig trener, naprapat, fysioterapeutstudent

45910013
karoline@mtok.no

Karoline er en aktiv og smilende jente. Hun er fotballspiller i 1.div og har lang erfaring med styrketrening og utholdenhetstrening.

Gjennom kontinuitet og individuelt tilpasset trening, gir hun deg treningsglede og rutiner som hjelper deg å nå målet ditt på trening.

 

Vi vet at trening har positiv effekt på smerteproblematikk og mental helse. Dette er noe Karoline virkelig brenner for!

Gjennom flere år som personlig trener og behandler, har Karoline opparbeidet seg god erfaring med både utrente, idrettsutøvere og mosjonister.

Hun kombinerer behandling med trening på en effektiv og sikker måte. Om det er smertelindring, rehabilitering eller styrketrening, skreddersyr hun et opplegg som passer til deg og din kropp.

Utdannelse:

 • Naprapat fra Naprapathøyskolen i Stockholm (4-årig)
 • EHFA Sertifisert personlig trener
 • Påbegynt fysioterapeut bachelorgrad

Karoline veileder deg mot en kropp som yter i hverdagen, hjelper deg med smertelindring eller øker prestasjonene din innenfor idrett.

Hvor fort ønsker du å nå ditt mål?

ingvild

Ingvild Kåshagen
Fysioterapeut og personlig trener

48117462
Ingvild@bik.no

Vår personlige trener Ingvild er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen på Vestlandet, sertrifisert personlig trener fra Norges Idrettshøyskole og har en bachelor i bevegelses,- og idrettsvitenskap fra NTNU. Hun har selv vært friidrettsutøver på nasjonalt nivå, innen 400m og stavsprang og har lang erfaring med styrketrening.

Som personlig trener er Ingvild opptatt av å skape positive opplevelser gjennom trening tilpasset ditt nivå og dine målsetninger. Med sin tilleggskompetanse som fysioterapeut er hun spesielt opptatt av tilpasning ved eventuell skadeproblematikk og et generelt fokus på skadefri trening.

trygve

Trygve Mjelde
Fysioterapeut og personlig trener

47664008
trygve@bik.no

Trygve Feidje Mjelde er fysioterapeut, med lang erfaring frå idrett som utøvar, trenar og behandlar. Han har alltid eit ynskje om å løfta prestasjonar og funksjon – uavhengig om det er på idrettsbana eller i kvardagen. Ei aktiv tilnærming til trening, skadeførebygging og rehabilitering er noko Trygve brenn for.

Han arbeider også som fysioterapeut og fysisk trener for Fana Fotball – både for aldersbestemte-, dame- og herrelaget. Han har lang erfaring med kartlegging av springeteknikk, -sko og testing av laktatprofil. Trygve er sjølv aktiv mellomdistanseløpar, og har topp 12-plassering i NM.
Trygve er ein del av behandlarnettverket til Idrettens Helsesenter, og du kan nytta forsikringa via Idrettens skadetelefon.
arild

Arild Solheim
Fysioterapeut og personlig trener

478235324
arild@bik.no

Fysioterapeut Arild Solheim har tidligere drive Active Rehab og Redcord Clinic i Bergen, og har hatt mye fokus på trening og rehabilitering både i bedrift og klinikk.

Var tidligere medisinsk ansvarleg for FK Fyllingsdalen (tidl. Løv-Ham) sitt a-lag i fotball i Adeccoligaen, og var engasjert der i 7 år. Har hatt oppfølging med alpintlandslaget for kvinner og individuell oppfølging av eliteutøvere innen fotball, friidrett, handball mm.

Er no involvert i oppfølgingen til Bergen Turn. Var selv aktiv med friidrett i ein lang periode og løp så fort han kunne en runde rundt banen!