Åpent 24/7 for medlemmer!

post@mtok.no

55 10 34 20

Trenere

daniel

Daniel K. Hatlevik
Senterleder og personlig trener

479 51 948
daniel@mtok.no

Etter flere års med sykdom (IBS) fant Daniel ut hvor viktig, motiverende og helsefremmende det er med fysisk aktivitet. Kroppen ble sterkere og psyken fulgte etter. Kosthold og trening ble Daniels nye liv og han ønsket deretter å hjelpe andre og ikke bare seg selv.

Han utdannet seg derfor til Personlig Trener gjennom GoStudy og Høyskolen i Nesna, og ønsker å hjelpe deg med å bli den sterkeste versjonen av deg selv, både i kropp og sinn.

I tillegg til PT utdannelsen fra Nord Universitet har Daniel har også gjennomført følgende kurs:

Ernæring og trening for fettforbrenning basert på forskningsbasert kunnskap

  • Makronæringsstoffer
  • Balanse mellom kost og trening
  • Regulering av energiforbruk
  • Styrketrening for fettforbrenning
  • Styrketrening for øking av 1 rep max (1RM)

Rocktape – FMT + performance teip

  • Øking av mobilitet
  • Stabilitetsteip
  • Idrettsteiping for beste ytelse i sport
  • Redusering av enkelte smerter under huden

Daniel elsker å tilrettelegge trening, alle er forskjellige! Nye utfordringer tas med et stort smil!

Er ønsket å gå ned i fettprosent, opp i muskelmasse, bli sterkere eller øke din prestasjonsevne i hverdagen? Daniel jobber sammen med deg for å finne realistiske mål innen trening og kosthold.
Er du klar for og gå utenfor komfortsonen og bli den sterkeste versjonen av deg selv?

havard

Håvard Breistein
Fysioterapeut og prestasjonsfremjar

92098234
havard@bik.no

Håvard Breistein er fysioterapeut og kurs/ føredragsholdar med erfaring fra egen klinikk de siste 10 årene. Opptatt av aktiv rehabilitering, og er kurset i både Neurac og IMS.

Han har lang erfaring innen trening, 20 år som instruktør ved ulike treningssentre, og er for tida fagansvarlig og kursholder ved instruktørutdanningen ved Krønsj treningssenter i Oslo.

Håvard har sammen med Arild utviklet og drevet Activ Rehab. De var blant de første i Bergen til å tilby bedriftsretta trening og rehabilitering, i tillegg til Pausegym, Frisktrening og kursing av bedriften sine egne trimveiledere.

ingvild

Ingvild Kåshagen
Fysioterapeut og personlig trener

48117462
Ingvild@bik.no

Vår personlige trener Ingvild er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen på Vestlandet, sertrifisert personlig trener fra Norges Idrettshøyskole og har en bachelor i bevegelses,- og idrettsvitenskap fra NTNU. Hun har selv vært friidrettsutøver på nasjonalt nivå, innen 400m og stavsprang og har lang erfaring med styrketrening.

Som personlig trener er Ingvild opptatt av å skape positive opplevelser gjennom trening tilpasset ditt nivå og dine målsetninger. Med sin tilleggskompetanse som fysioterapeut er hun spesielt opptatt av tilpasning ved eventuell skadeproblematikk og et generelt fokus på skadefri trening.

trygve

Trygve Mjelde
Fysioterapeut og personlig trener

47664008
trygve@bik.no

Trygve Feidje Mjelde er fysioterapeut, med lang erfaring frå idrett som utøvar og trenar. Han har alltid eit ynskje om å løfta prestasjonar og funksjon – uavhengig om det er på idrettsbana eller i kvardagen. Ei aktiv tilnærming til trening, skadeførebygging og rehabilitering er noko Trygve brenn for.

Sidan 2013 har han også jobba med kartlegging av springeteknikk, -sko og testing av laktatprofil. Trygve er aktiv mellomdistanseløpar,
og har topp 12-plassering i NM.

arild

Arild Solheim
Fysioterapeut og personlig trener

478235324
arild@bik.no

Fysioterapeut Arild Solheim har tidligere drive Active Rehab og Redcord Clinic i Bergen, og har hatt mye fokus på trening og rehabilitering både i bedrift og klinikk.

Var tidligere medisinsk ansvarleg for FK Fyllingsdalen (tidl. Løv-Ham) sitt a-lag i fotball i Adeccoligaen, og var engasjert der i 7 år. Har hatt oppfølging med alpintlandslaget for kvinner og individuell oppfølging av eliteutøvere innen fotball, friidrett, handball mm.

Er no involvert i oppfølgingen til Bergen Turn. Var selv aktiv med friidrett i ein lang periode og løp så fort han kunne en runde rundt banen!