Blog_bilde
LET’S DANCE
21/04/2015

STYRKECAMP FOR UNGDOM

Blog_bilde

Antall medlemmer under 20år har økt kraftig etter nyttår her på Moment trening og kompetanse. Derfor har vi gleden av å tilby et grunnkurs i styrketrening for ungdommer mellom 14-20år. Styrkecampen er for deg som ønsker mer informasjon om styrketrening, teknikk, treningsprinsipper, hvordan unngå skader og hvordan få best utbytte av treningen. Passer for deg som er helt ny innen styrketrening eller om du har litt erfaring fra før.

Når man begynner med styrketrening er det viktig å utføre øvelser med riktig teknikk, slik at man unngår ugunstig belastning som kan føre til skader. Dette er spesielt viktig i startfasen av trening for å lære kroppen riktig bevegelsesmønster.

Kurset vil holdes i grupper på 6-12 personer. Det vil være et praktisk kurs hvor det vil være en grundig  gjennomgang av teknikk i de viktigste styrkeøvelsene. Etter endt kurs vil du også sitte igjen med kunnskap om diverse treningsprinsipper, samt å optimalisere treningen mot dine målsettinger.

Kurset vil holdes hver søndag i 10 uker. Prisen for dette vil være 3750,- pr.pers. Betalingen kan deles i to beløp (1875*2).

 Oppstart  15. Mars kl 17:00 (helligdager utgår, søndag i påske og 17. mai)

Dersom du/eller foresatte har noen spørsmål kan du ta kontakt med kursholder og PT Aleksander Skånøy Roksvaag:

Mobil: 908 16 497 eller mail: aleksander@mtok.no

 

Påmelding kan skje i resepsjonen på moment eller ved å kontakte Aleksander.